Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Testo, de specialist in innovatieve meetoplossingen, brengt met de testo 570s ‘s werelds eerste slimme manifold op de markt die afwijkingen snel en betrouwbaar herkent en signaleert via de testo Smart App.

De wereldmarktleider zorgt zo voor een revolutie inzake langetermijnmetingen bij koelsystemen, airco’s en warmte- pompen. De manifold beschikt bovendien over een batterijduur van 360 uur - een record.

Het analyseren van fouten bij langetermijnmetingen kost niet alleen veel tijd, afwijkingen blijven vaak ook nog verborgen. Daar komt nu verandering in met de nieuwe slimme manifold van Testo, die in combinatie met de Smart app geautomatiseerd en betrouwbaar de afwijkingen uit grote hoeveelheden gegevens haalt. Dat zorgt er niet alleen voor dat niets over het hoofd wordt gezien, maar bespaart ook een boel tijd. Bovendien garandeert het extreem grote geheugen maximale gegevenszekerheid. 

Maar ook voor standaardmetingen biedt de manifold nieuwe voordelen. Zo gaat het hybride systeem van accu en batterij maar liefst 360 uur mee, een absoluut record. Bovendien werd de nauwkeurigheid bij de drukmeting verhoogd tot 0,25% fs, zodat ook bij installaties met lage druk betrouwbare resultaten verkregen worden.

Maximale vereenvoudiging

'Met alsmaar meer opdrachten en een gebrek aan geschoold personeel groeit het belang van snelle en eenvoudige metingen. Vandaar onze onverminderde inspanningen om het dagelijks werk te verlichten, met gebruiksvriendelijke meetmenu’s, een groot display dat alle meetgegevens in één oogopslag laat zien, draadloze sondes die zich automatisch verbinden met de manifold, en de testo Smart App waarmee het configureren, meten en documenteren comfortabel en eenvoudig op de smartphone of tablet uitgevoerd kunnen worden', stelt Jeroen Van Der Kelen, CEO van Testo België. 

Robuust in alle omstandigheden

Met beschermklasse IP54 kan de manifold ook in zeer lastige omstandigheden betrouwbare resultaten behalen. A2L koudemiddelen vormen evenmin een probleem.

De nieuwe testo 570s met 4-weg-ventielblok wordt aangeboden als afzonderlijk instrument, maar ook in drie handige sets. Daarmee kunnen temperatuur, vacuüm en stroom snel en draadloos worden gemeten. 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina