Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Hydrauliektraining.nl heeft recent het certificaat 'CETOP-Approved Education Centre Hydraulics Level 3.' ontvangen. 

Met de erkenning toont het opleidingscentrum Hydrauliektraining.nl aan dat ze voldoet aan de Europese normen en kwaliteitseisen die gesteld worden vanuit CETOP, de parapluorganisatie voor hydrauliek en pneumatiek in Europa.

Peter Albers, eigenaar van Hydrauliektraining.nl en Ingenieursbureau Albers: 'Wij zijn zeer verheugd met deze certificering, waarmee onze trainingen gelijk ook de allereerste in Europa door CETOP erkende online E-learning voor hydrauliek is geworden. Deze certificering biedt onze afnemers meer kwaliteit en borgt een efficiënte kennisoverdracht.'

Over FEDA

Brancheorganisatie FEDA is het ondernemersplatform in aandrijf- en automatiseringstechniek. FEDA draagt bij aan het succes van bedrijven in de wereld van aandrijf- en automatiseringstechniek. De FEDA-leden bieden werkgelegenheid aan 15.000 werknemers en realiseren met hen een totale jaaromzet van ruim 3 miljard euro. FEDA is in 2019 gestart met de CETOP-erkenning van opleidingscentra in Nederland: CETOP Approved Education Centres. De audits worden uitgevoerd door FEDAcademie, een zelfstandige stichting.

Over CETOP

CETOP (Comité Européen des Transmissions Oléohydrauliques et Pneumatiques) is de Europese overkoepelende brancheorganisatie voor hydrauliek en pneumatiek, die onafhankelijk trainingen en opleidingen beoordeelt. In totaal vertegenwoordigt CETOP nationale brancheverenigingen in zeventien Europese landen, die meer dan 1.000 bedrijven met bijna 70.000 werknemers en een marktwaarde van circa 13 miljard euro vertegenwoordigen.

Hydrauliektraining.nl is het eerste online opleidingscentrum in Europa dat zich op het gebied van hydrauliek CETOP-Approved Education Centre mag noemen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina