Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Duranmatic brengt van Ewon het vernieuwde Netbiter Argos remote monitoring en control platform.

Basis voor dit platform zijn de Netbiter data gateways die 4G en GPS communicatie gebruiken om de locatie van mobiele apparatuur te controleren, terwijl belangrijke data zoals status, tankinhoud, vermogen, snelheden en andere belangrijke gegevens van mobiele (standalone) apparaten kunnen worden gemeten en geregistreerd. Het systeem interpreteert sensorsignalen en gegevens in waardevolle informatie en is zelfs in gebieden met een slechte signaalsterkte te gebruiken.

De Netbiter gateway geeft mobiele connectiviteit met het te bewaken object, en  toegang tot het Argos-platform, een Cloud gebaseerde oplossing die 24/7 bewaking en controle op afstand van alle aangesloten apparatuur mogelijk maakt. Hiermee wordt de kans op onverwachte, kostbare storingen of onderbrekingen verkleind.

Het systeem is ideaal voor generatoren, tractoren, onbemande pompstations, koel-containers, energie meetsystemen en meer. Met Netbiter Argos kan een machine systeem op afstand bewaakt en bestuurt worden. Hiervoor heeft de gateway digitale en analoge I/O en een communicatie interface met Modbus-TCP/RTU, Ethernet/IP, J1939 en SNMP protocollen aan boord. Alarmen zijn op specifieke waarden in te stellen door logische tabellen te gebruiken met “als dit, dan dat” -functionaliteit. Er is een model zonder GPS beschikbaar voor stationaire toepassingen.

Door koppeling van het Netbiter Argos systeem aan het nieuwe Ewon i4connected IIoT platform zijn de mogelijkheden ongekend uitgebreid. I4connected is de nieuwe Ewon  oplossing om wereldwijd machines en installaties te beheren en te digitaliseren. Het biedt opties voor het verzamelen, visualiseren en analyseren van data en heeft alarmering- , rapportage- ,  dashboard- , user management modules.

I4connected is een open systeem en kan via MQTT, OPC UA, SQL en CSV aan vele  automatiseringsproducten gekoppeld worden. De grafische MAPS module geeft een direct overzicht, over de gehele wereld, van aangesloten systemen met machine status en alarmering. Uiteraard is het ook perfect aan de andere data gateways van Ewon, de Flexy 205, te koppelen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina