Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin toont zijn nieuwe CDFX -B SAP-vrije waterbarrièrefilters, naast filtratie- en bewakings- oplossingen, op inter airport Europe 2023.

Het evenement, dat van 10 tot 13 oktober in München wordt gehouden, brengt leden van de wereldwijde luchthavengemeenschap samen om innovaties en ideeën te delen. Bezoekers kunnen Parker vinden in hal B6, stand 580.

De CDFX-B multi-monteerbare tankoplossing die op de beurs wordt getoond, is ontworpen om de SAP-monitoren te vervangen en is EI-1588 tweede editie gekwalificeerd en JIG/A4A/CSA goedgekeurd. De CDFX-B is een drop-in-oplossing en maakt gebruik van innovatieve technologie die de veilige verwijdering van water en verontreinigingen uit brandstof garandeert.

'Met deze nieuwe technologieën kan de vliegtuigindustrie haar efficiëntie en duurzaamheid blijven verbeteren', zegt Pavlos Papadopoulos, Market Development Manager bij Industrial Process Filtration. 

Robert Guglielmi, Business Development Manager bij de Filtration Group van Parker, voegde hieraan toe: 'Deze nieuwste Parker Velcon CDFX innovatieve filtratietechnologie verwijdert eenvoudig water en vuil uit vliegtuigbrandstof zoals geen andere eerdere technologie, zo kan de industrie kan afstappen van SAP-monitors met een drop-in oplossing.'

Op de stand van Parker in hal B6, stand 580, worden ook de vele filtratieproducten en -oplossingen van het bedrijf getoond, waaronder de VF-65-serie en ACOX™ waterbarrièrefilters voor kleine compacte behuizingen met één element, evenals water-in- brandstofsensoren (WIF™) en LaserCM230-monitors voor deeltjesverontreiniging.

Kom meer te weten over deze systemen en oplossingen voor de luchtvaart op de inter airport Europe 2023-evenementpagina van Parker: https://www.parker.com/de/en/about-parker/newsroom/event-details/inter-airport-Europe-2023. html

Over Parker Hannifin

Parker Hannifin is een Fortune 250 wereldwijde marktleider in aandrijvings- en besturingstechnologieën. Het bedrijf maakt al meer dan 100 jaar technische doorbraken mogelijk die leiden tot een betere toekomst. Meer informatie vindt u op www.parker.com 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina