Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Liefhebbers van Linde magazijntrucks kunnen nu 10 vernieuwde transpalletten, stapelaars en double stackers inzetten om hun laad- en losprocessen efficiënter te laten verlopen.

Deze SP- en AP-uitvoeringen zijn allen met een vast of opklapbaar sta-platform uitgerust, en bieden verschillende voordelen op vlak van ergonomie, stabiliteit en productiviteit.

De nieuwe SP-uitvoeringen zijn gericht op taken over langere afstanden en hebben een onuitgegeven design. Het vaste bestuurdersplatform is voor het grootste gedeelte door een stalen beugel omzoomd, waardoor de bestuurder veilig binnen de contouren van de truck blijft en hij effectief beschermd is tegen letsel bij schokken en botsingen. Daarnaast vormt de werkplek een hoek van 45° tegenover de vorken. Dit zorgt voor een ontspannen werkpositie en voorkomt dat de bestuurder zich tijdens het werk voortdurend moet omkeren, wat gezondheidsproblemen zowel op de korte als op de lange termijn tegengaat.

De AP-uitvoeringen blinken dan weer uit in flexibiliteit. Ze beschikken over een opklapbaar platform dat kan worden neergelaten voor meer comfort, of omhoog kan worden geplaatst in ruimtes waarin compactheid een grotere rol speelt. 

Zowel de SP- als de AP-versies hebben meerdere aanpassingen ondergaan. Deze zorgen ervoor dat de trucks niet enkel ergonomisch, maar ook veilig en productief zijn. Om schokken en trillingen tegen te gaan, zijn de zwenkwielen met schokdempers uitgerust. Bovendien zijn het platform en de dissel standaard losgekoppeld van het chassis, een eigenschap die uniek is voor Linde toestellen. Hun driefasige motor staat een topsnelheid van 14 km / u toe, en voor de meest uitdagende omstandigheden is er ook een High Performance uitvoering met hogere liftsnelheden, een centraal aandrijfwiel en mechanisch geveerde of hydraulische zwenkwielen beschikbaar. De SP-uitvoeringen zijn tot slot ook voorzien van het Linde Feet Detection assistentiesysteem, wat ervoor zorgt dat de trucks automatisch afremmen wanneer de bestuurder het platform verlaat.

Motrac nv, onderdeel van de Royal Reesink Group, is importeur én verdeler van de toonaangevende Linde heftrucks en magazijntrucks in België, alsook van de Tennant reinigingsmachines in België en Luxemburg. Motrac is nationaal actief met vestigingen in Antwerpen, Dottenijs en Ciney.

Meer informatie vindt u op www.motrac.be.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina