Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Empack viert de twintigste editie in de vertrouwde Nekkerhal in Mechelen.

U begrijpt het als geen ander: duurzaamheid, slimme verpakkingen, e-commerce, personalisatie... stuk voor stuk trends die de innovatie binnen de verpakkingsindustrie opvoeren.

Bent u klaar om voorop te blijven? Kom dan op 25 & 26 oktober 2023 naar Empack in de Nekkerhal in Mechelen en u bent in no-time weer helemaal bij! Een unieke gelegenheid om de toekomst van verpakkingstechnologieën, -materialen & -designs te ontdekken en te ervaren.

Ontmoet gedurende twee dagen +130 exposanten en partners in een ongedwongen sfeer vol beleving, inspiratie en boeiende ontmoetingen.

ULTIEME SYNERGIE 

Maak tijdens Empack ook kennis met Packaging Innovations: de plek waar alles draait om visibiliteit van uw merk in het winkelschap. Hier bouwt u aan de toekomst van uw merk. Laat u daarnaast inspireren door de crème de la crème in verpakkingsdesign door de Pentawards tentoonstelling. Ontdek in primeur 15 Belgische & Nederlandse finalisten van deze wereldwijde competitie.

KENNISFORUM

Empack is niet alleen een community event, maar ook een platform voor kennisdeling. Neem gratis deel aan inspirerende seminaries over digitalisering, productveiligheid, duurzaamheid en design gegeven door topsprekers van onder andere SIRRIS, OVAM, Pack4Food, Flanders’ Food, MPR&S, Senstech, Blackbirds en meer. 

BELEVING CENTRAAL

Ervaar live demo’s en workshops, bekijk baanbrekende creaties in de innovatiegalerij "Pack Studio", laat u leiden door duurzaamheid tijdens de Sustainability Track of bezoek de Partner Village en Knowledge Corner voor deskundig advies. Voor elk wat wils.

MUST-ATTEND EVENT

Empack Mechelen is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie. Mis deze kans niet om met elkaar in contact te komen, te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken die uw verpakkingsstrategieën kunnen revolutioneren.

BE PART(Y) OF OUR PACK: REGISTREER NU 

Dit jaar vieren we onze 20ste editie dus het belooft extra bijzonder te worden. Kom en vier met ons mee! Registreer u nu op www.empack.be met de gratis registratiecode BABB1000. Uw ticket is onbeperkt geldig voor beide dagen. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Empack Mechelen
25 & 26 oktober 2023
Nekkerhal-Brussels North
Het volledige en meest up-to-date programma vindt u terug op www.empack.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina