Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Implementatie van mutingapplicaties tot SIL3/PLe is nog nooit zo voordelig geweest!

Met de nieuwe ASi-5-Safety Muting-module kunt u enorm besparen ten opzichte van vergelijkbare oplossingen op basis van ethernet.

De compacte module verwerkt via één enkel ASi-adres alle signalen die voor cross-muting of sequentiële muting nodig zijn. Kant-en-klaar gecertificeerde mutingcomponenten zijn eenvoudig en snel te configureren.

Ongebruikte aansluitingen, bijv. bij gebruik van cross-muting met maar twee sensoren, zijn flexibel inzetbaar voor andere toepassingen. Ze leveren namelijk aanvullend twee zelfconfigurerende ingangs-/uitgangssignalen. 

Voordelen van de ASi-5-Safety Muting-module :

  • Aanzienlijke kostenbesparing– Vergelijkbare mutingoplossingen op basis van ethernet zijn fors duurder. Dankzij AS-Interface vallen de bedradingskosten tot 70% lager uit dan bij oplossingen met ronde kabels. 
  • Maximale flexibiliteit – Alle signalen voor cross-muting of sequentiële muting in één module. Alle relevante signalen zijn niet alleen te verwerken in de Safety Monitor, maar ook door te geven via PROFIsafe, CIP Safety, FSoE of openSafety. 
  • Eenvoudig te parametriseren – Met de Bihl+Wiedemann Software Suite zijn voor talloze toepassingen kant-en-klaar gecertificeerde mutingcomponenten eenvoudig en snel te configureren. Zo komt een complexe programmering in de besturing te vervallen. 
  • Beproefde ASi-voordelen – U profiteert o.a. van een topologie naar keuze, uiterst eenvoudige installatie dankzij priktechniek en lagere materiaal- en montagekosten. Dankzij AS-Interface springt u ook nog eens zuiniger om met kostbare hulpbronnen. 
 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina