Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Kempische Bordenbouw uit Balen neemt EIA-Technics voor 100 procent over.

Op 1 december 2023 ondertekenden Luc Spiessens, Dirk Klaes en Jan Claes eigenaars van EIA-Technics, en Wim Nuyts, Tom Schoofs en Jo Nuyts eigenaars van Kempische Bordenbouw de overname overeenkomst, waardoor EIA-Technics nu voor 100% in handen is van Kempische Bordenbouw.

Kempische Bordenbouw is een jong bedrijf dat voor klanten uit allerlei vakgebieden de juiste oplossingen kan aanreiken om zijn elektrische borden te realiseren. Het bedrijf staat garant om voor klanten de meest nauwkeurige borden samen te stellen naargelang klantenwens of lastenboek. 

EIA-Technics is opgericht in maart 2003 en is gevestigd in Aartselaar. Het bedrijf is actief in schakel- en verdeelinrichtingen. EIA-Technics is een toonaangevend bedrijf in de productie van vermogenborden en stuurborden. De overname zal geen invloed hebben op de dagdagelijkse activiteiten van EIA-Technics en het bedrijf blijft opereren onder zijn eigen naam en merk.

Het dochterbedrijf van Kempische Bordenbouw wordt geleid door Luc Spiessens en Dirk Klaes. De complementariteit van de twee bedrijven geeft de opportuniteit om professioneler en sterker aanwezig te zijn in de regio Antwerpen en  Kempen.

www.kempischebordenbouw.be

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina