Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin zal aanwezig zijn op Hyvolution 2024 (Porte de Versailles) in Parijs om zijn brede scala aan oplossingen voor de volledige waardeketen van waterstof te presenteren.

Parker-experts zullen laten zien hoe de nieuwste producten zorgen voor een optimale waterstofkwaliteit en lekvrije verbindingen op de beurs, een belangrijk evenement voor waterstofspelers in Europa. Parker-demonstraties vinden plaats in hal 4, stand P34 op 30 januari en 1 februari.

Parker's H2-specifieke en H2-compatibele producten werken al meer dan 50 jaar in waterstoftoepassingen in meer dan 1000 markten wereldwijd en spelen een cruciale rol bij hethelpen van klanten bij het voldoen aan een reeks complexe behoeften met betrekking tot de productie, het transport, de opslag, de distributie en het gebruik van waterstof. Op deze manier maakt Parker een snellere implementatie en bredere toegang tot schone, hernieuwbare energie mogelijk.

Bij de stand van Parker zullen enkele van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstofbrandstofceltechnologie├źn worden getoond, waaronder ionenwisselaars, kathode-luchtfiltratie en membraantechnologie. Er zullen bedrijfsexperts aanwezig zijn om de producten, hun rol in waterstoftoepassingen en hoe ze bijdragen aan de doelstellingen van de klant uit te leggen.

David Bordier, de filtratie-applicatie-engineer van Parker, zal op dinsdag 30 januari van 10.30 tot 10.50 uur in Forum 3 een lezing geven over waterstofzuiveringsoplossingen, waaronder de zuivering van water in het waterstofproductieproces en de zuiverheidseisen voor brandstofcellen.

Bezoek de evenementenpagina van Parker voor meer informatie door HIER  te klikken.

Klik HIER  voor meer informatie over het productaanbod van Parker in de waterstofindustrie.

www.parker.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina