Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Processen versnellen om de productiviteit te verhogen en de kosten te verlagen: met dit doel voor ogen, is Bosch Rexroth het portfolio van high-speed kogelwagens aan het uitbreiden met de maten 45, 55 en 65.

De lineaire geleidingen hebben topsnelheden tot 10 m/s, wat vrijwel gelijk is aan het huidige wereldrecord van minder dan 9.6 seconden voor de 100 meter sprint. 

De nieuwe high-speed kogelwagens vormen een aanvulling op de bestaande maten van 15 tot 35 en kunnen nu twee keer zo snel zwaardere lasten verplaatsen dan de standaard versies. Het grotere formaat zorgt voor hogere belastingcapaciteit, wat betekent dat er potentie is voor langere onderhoudsintervallen. Dit verlengt de levensduur van het totale systeem.

De ontwikkeling van de nieuwe grotere maten is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Bosch Rexroth met de kleinere high-speed varianten. Door gebruik te maken van deze ervaring kunnen de bouwgroottes 45, 55 en 65 maximale snelheden tot respectievelijk 10, 7.5 en 5 m/s bereiken gecombineerd met een hoog draagvermogen. 

De nieuwe high-speed kogelwagens bieden de mogelijkheid om vele applicaties te versnellen en zo de productiviteit en efficiĆ«ntie te verhogen. Typische toepassingen voor de nieuwe grotere maten zijn onder andere de rechtgeleidingen in kunststofspuitgietmachines en -persen. Andere voorbeelden zijn geleidingen bij het uitvoeren van botsproeven, snelle handling units voor grote lasten en aandrijvingen met drijfstangmechanisme of lineair motoren. 

Digitale engineering, snelle levering, efficiĆ«nte service 

Zoals alle kogelwagens van Bosch Rexroth, kan de high-speed variant makkelijk en snel online worden besteld met behulp van moderne e-tools. De kogelwagen configurator versnelt bijvoorbeeld digitaal engineering dankzij eenvoudige selectie en configuratie. Het wereldwijde Rexroth verkoop- en servicenetwerk zorgt voor een snelle levering en maximale beschikbaarheid. Rexroth kogelwagens en rails kunnen ook onafhankelijk van elkaar vervangen worden. 

www.boschrexroth.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina