Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De leden van InduMotion verzamelden op 7 maart voor een ontbijtvergadering in het Holiday Inn Hotel in Zaventem.

Gastspreker voor deze gelegenheid was Sven Nys, voormalig wielrenner, tweevoudig wereldkampioen veldrijden en mountainbiker. Sven Nys was wielerprof in de periode van 1998 tot 2016 en met een record van 292 zeges en vele andere records, wordt hij beschouwd als een van de beste veldrijders aller tijden.

Sven Nys is een man van vele talenten want hij wist de aanwezigen te boeien met een uiteenzetting over het motiveren van mensen en hoe je een team bouwt om door samenwerking mensen naar een hoger niveau te tillen. Zelf is hij momenteel ambassadeur voor het veldrijden en voor het Amerikaanse fietsenmerk Trek, teammanager bij Baloise Trek Lions en co-commentator en analist voor wielerevents bij Sporza.

Respect, structuur en visie zijn cruciaal voor het behalen van grote prestaties. Sven Nys vertelde aan de hand van anekdotes uit zijn wielercarrière wat er nodig is om de top te bereiken. De lat moet altijd op de juiste hoogte worden gelegd, zodat mensen niet gedemotiveerd raken, maar juist wél hun best doen om de vooropgestelde doelen te halen. 'Winnaars hebben een plan, verliezers hebben excuses', klonk het.

Eveneens belangrijk is een sterk team rondom u, want als je uw passie kunt delen met de juiste mensen dan zorgt dit voor de sterkste resultaten. Zelfdiscipline is belangrijk en het mentale en fysieke gaan hand in hand. 'Mensen willen een boeiend leven, mensen willen ook een gemakkelijk leven, maar een gemakkelijk leven is nooit boeiend', aldus Sven Nys.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina