Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het is bijna zover! De Maintenance-beurs vindt plaats op 20 en 21 maart in Antwerp Expo.

Dit is dé plek bij uitstek om innovaties in productie- en onderhoudstechnologie te ontdekken. Maar wist u ook dat u zelf kan proeven van de technologie van morgen. In drie demozones zit u op de eerste rij om te ervaren wat drones, AR, VR en robots voor uw productie kunnen betekenen.

Maintenance wordt gelijktijdig met Pumps & Valves georganiseerd. Deze unieke combinatie in het hart van de Belgische procesindustrie bewijst zich telkens als de place to be voor slimme productie- en onderhoudstechnologie.

Uw productie moet draaien. Maar ze moet ook kostenefficiënt en duurzaam draaien om tegemoet te komen aan de ambities die bedrijven zich vandaag stellen. Hoe dat dan moet? Dat ontdekt u dus in Antwerp Expo. Want met de combo van de beurzen Maintenance en Pumps & Valves staan innovatie, kennis en netwerken rond slimme productie- en onderhoudstechnologie in de kijker.

Meer dan 300 exposanten verwelkomen u op 20 en 21 maart op de beursvloer van Antwerp Expo, in het hart van de Belgische procesindustrie, voor Maintenance en Pumps & Valves. Een tweedaags event dat volledig in het teken staat van innoveren, inspireren en informeren. Naast het uitgebreide aanbod aan innovatieve producten en geavanceerde diensten op de beursvloer, zijn de Masterclasses weer van de partij met best practices, ervaringen van experts en inzichten in de laatste trends en ontwikkelingen. Op woensdagavond staat alles in het teken van netwerken met een afterwork opening en de uitreiking van de Technical Team of the Year award.

Registreer u dus nu voor deze dubbele beurs via: Maintenance en kom op 20 en 21 maart op bezoek in Antwerp Expo.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina