Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Maak kennis met de nieuwe compacte compressor van SMC uit de CRP-serie, een innovatief product dat het mogelijk maakt om pneumatische componenten te gebruiken op locaties zonder luchtbron.

Perfect geschikt voor mobiele toepassingen dus. Bovendien kan de veelzijdige CRP-serie dienen als compressor (positieve druk) of vacuĆ¼mpomp (negatieve druk) door eenvoudigweg de leidingen aan te passen.

Geen luchtbron vereist

Met een drukontlasting tot 0,55 MPa en vacuĆ¼mdruk tot -70 kPa is de elektrische CRP compacte compressor een echte probleemoplosser in toepassingen waar geen luchtbron beschikbaar is. Voorbeelden hiervan zijn robots of cobots gemonteerd op mobiele automatisch geleide voertuigen (AGV's) of autonome mobiele robots (AMR's), monsterbereiding en afdichting in laboratoria, en de algemene druk van machines zonder luchtbron.

Uiterst compact formaat

Als ruimte of gewicht een probleem zijn, biedt de CRP-serie opnieuw de perfecte oplossing met zijn compacte afmetingen van slechts 154 mm (breedte) x 134 mm (hoogte) x 100 mm (diepte) en totaalgewicht van slechts 3,5 kg.

Olievrij design

Dankzij het olievrije ontwerp heeft de CRP compacte compressor geen dagelijks onderhoud nodig, wat de bedrijfstijd en algehele overall equipment effectiveness optimaliseert. Bovendien kunnen klanten, afhankelijk van de omgeving en systeemvereisten, kosten besparen door de behoefte aan een nevelafscheider te elimineren.

Stille compressor

Medewerkers zullen zeker een verschil merken in geluidsproductie bij het gebruik van de nieuwe CRP-serie. Dankzij de beschikbaarheid van dempers produceert de compacte compressor geluid tot slechts 55 dB, waardoor het ideaal is voor stille gebieden zoals laboratoria of monsternamegebieden.

Meer voordelen

Extra voordelen zijn onder andere de mogelijkheid om continu te werken zonder oververhitting, alarmfuncties om machinestoringen op te lossen en de mogelijkheid voor zowel horizontale als verticale montage.

Over SMC:

SMC is de grootste leverancier van pneumatische componenten, met een wereldwijde aanwezigheid in 83 landen. Naast pneumatische componenten biedt SMC ook diverse systemen voor de automatisering van productieprocessen. Met een assortiment van 12.000 basisproducten en meer dan 700.000 varianten biedt SMC oplossingen voor elke sector. Sinds de oprichting in 1959 heeft SMC zijn hoofdkantoor in Tokyo en staat het genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange. SMC heeft wereldwijd bijna 20.000 medewerkers, 500 verkoopkantoren en 33 productiefaciliteiten. Productontwikkeling vindt plaats in de eigen technische centra in Japan, China, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland.

www.smc.be

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina