Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Opgericht in 1996, bedient Galvano Hengelo een brede klantenkring in sectoren zoals elektrotechniek, hydrauliek, defensie, luchtvaart, automotive, landbouw, en machinebouw, en staat het bedrijf bekend om zijn expertise in verzilveren en chemisch vernikkelen.

Sinds de overname in 2017 door de Schoonderwolf Groep wordt er bij Galvano Hengelo stevig ingezet op groei licht Algemeen Directeur Ivo Willemsen toe.

Het kunnen leveren van oppervlaktebehandelingen direct gerelateerd aan de huidige elektrificatie van de samenleving (verzilveren en vertinnen van stroomvoerende delen), het versterken van het defensieapparaat (vernikkelen van diverse onderdelen), de sterke groei van ASML (vernikkelen van diverse onderdelen) en de specialisatie van GH om onderdelen voor de hydraulische sector te behandelen tegen corrosie (verzinknikkelen van oa. manifolds) dragen hier sterk aan bij.

Ivo Willemsen: 'Door deze groei zagen we een toekomstig bottleneck ontstaan binnen ons logistieke afhandelingsproces en we hebben hier direct op gereageerd door de ruimte van de goederenontvangst en verzending fors uit te breiden en tevens de ruimte waar wij de producten voor onze galvanische processen voorbereiden te vergroten. Door het gelijktijdig aanbrengen van een verdiepingsvloer is er tevens geïnvesteerd in toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor extra kantoorruimte. In totaal is er nu maar liefst 300 m2 bijgebouwd.'

Begin januari van dit jaar is de nieuwe aanbouw officieel geopend en is tevens een nieuwe reachtruck, die speciaal is aangeschaft om zo gebruik te kunnen maken van smallere gangpaden, in gebruik genomen.

Hiermee is Galvano Hengelo klaar voor toekomstige groei en kunnen kwaliteit en korte levertijden (gemiddeld 3 tot 5 dagen) gegarandeerd worden.

www.galvanohengelo.nl

 

 

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina