Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Parker Hannifin zal aanwezig zijn op de Hydrogen + Fuel Cells EUROPE 2024-tentoonstelling in HANNOVER MESSE om oplossingen voor de waardeketen van waterstof te presenteren.

Tijdens de tentoonstelling voor exposanten van waterstof en brandstofcellen laten specialisten van Parker zien hoe de nieuwste producten de best mogelijke waterstofkwaliteit en lekvrije verbindingen bieden. Demonstraties van Parker vinden plaats bij stand C55 in hal 13, van 22 tot en met 26 april.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van waterstofceltechnologie worden getoond bij de stand van het bedrijf, waaronder een interactieve waterstofexpositie, de PEACH Gemini PuraSep horizontale gasfilter-coalescer, bevochtigers voor EV's met brandstofcellen en H70-08 HRS-slangen voor waterstoftoepassingen.

Op dinsdag 23 april vanaf 15:45 CET zal Marc van Deth, de Market Development Manager voor filtratie van Parker, in het technische forum van de tentoonstelling een lezing houden over waterstofzuiveringsoplossingen, waaronder de zeer efficiƫnte gas/water-scheiding voor polymeerelektrolytmembraan (PEM)- en alkalische elektrolysers.

Bij de interactieve waterstofexpositie staat een multitouch-tafel waarop bezoekers een kijkje kunnen nemen in een elektrolysercontainer, de ontdekkingsmarker kunnen gebruiken en zichzelf kunnen uitdagen om de locatie van alle verborgen producten van Parker te vinden. De producten variƫren van kleine producten zoals koppelingen, leidingkoppelingen en sensoren tot de meer prominente onderdelen, zoals stikstofgeneratoren, proceskoelers en drogers. Na de identificatie kunnen gebruikers meer te weten komen over de belangrijkste voordelen van de producten en hoe ze kunnen beantwoorden aan waterstofbehoeften. Tijdens de tentoonstelling kunnen bezoekers de producten van Parker op een nieuwe manier ervaren.

Bezoek de evenementenpagina van Parker voor meer informatie door HIER te klikken. Bekijk HIER de oplossingspagina voor meer informatie over het productaanbod van Parker in de waterstofindustrie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina