Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

NORD DRIVESYSTEMS heeft een productserie uit de reeks LogiDrive oplossingen speciaal geoptimaliseerd voor de eisen van de luchthavenlogistiek.

De specialist presenteert zijn aandrijvingen van 16 tot 18 april 2024 in Frankfurt op deze toonaangevende beurs voor de luchthaven- en luchtvaartindustrie.

Bagagestukken met verschillend gewicht moeten vaak over grote afstanden worden getransporteerd. Dit stelt zeer speciale eisen aan de aandrijftechniek. NORD heeft speciaal daarom een productserie uit zijn reeks LogiDrive oplossingen geoptimaliseerd voor toepassingen, zoals tray-, band- of rollentransporteurs. De drie systeemoplossingen zijn allemaal lichtgewicht, vereisen weinig inbouwruimte en bieden daarnaast verschillende voordelen:

- LogiDrive Basic

o Bestaat uit een IE3 asynchroonmotor, de decentrale NORDAC ON frequentieomvormer en een reductor uit het NORD portfolio.

o Overtuigt door lage investeringskosten en een breed regelbereik.

- LogiDrive Advanced

o Bestaat uit een IE5+ synchroonmotor, de decentrale NORDAC ON+ frequentieomvormer en een reductor uit het NORD programma.

o Werkt met hoge energie-efficiëntie, bespaart CO2-uitstoot en maakt variantenreductie mogelijk.

- LogiDrive Advanced met DuoDrive

o Bestaat uit de DuoDrive motorreductor en de decentrale NORDAC ON+ frequentieomvormer. o Combineert de voordelen van de LogiDrive Advanced met weinig onderhoud.

LogiDrive Advanced en LogiDrive Advanced met DuoDrive zijn vooral gunstig in grote transportsystemen met meerdere aandrijfunits. De bijzonder efficiënte aandrijfoplossingen maken enorme besparingen mogelijk op het gebied van energiekosten en daarmee CO2-uitstoot. Bovendien is er sprake van kostenverlaging door de reductie van aandrijfvarianten in een groot systeem. Deze variantenreductie minimaliseert administratieve kosten en stroomlijnt productie-, logistieke, opslag- en serviceprocessen.

Daarnaast ondersteunt NORD zijn klanten bij het vinden van de meest energie-efficiënte aandrijfoplossing voor hun individuele toepassing. De NORD ECO service controleert geïnstalleerde aandrijvingen op energie- efficiëntie, dimensionering en aantal varianten. Op basis van deze analyse ontvangen klanten een energie- efficiëntie concept dat volledig is afgestemd op de eisen van de betreffende toepassing.

NORD DRIVESYSTEMS presenteert zijn aandrijfoplossingen voor luchthavenlogistiek van 16 tot 18 april 2024 op de Passenger Terminal Expo in Frankfurt. U vindt het bedrijf op stand D300.

www.nord.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina