Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

De Modlight60 Pro-RGB IO-Link signaalzuil van Murrelektronik is een veelzijdige, aanpasbare en kosteneffectieve oplossing voor toepassingen die vragen om duidelijke, betrouwbare signalering.

Met 20 RGB-ledsegmenten, 21 instelbare kleuren en 10 verschillende lichtpatronen, biedt de Modlight60 Pro RGB IO-Link signaalzuil van Murrelektronik flexibele opties voor duidelijke, opvallende signalering door het visueel scheiden van de individuele RGB-ledsegmenten. Zelfs in uitdagende omgevingen.

De helderheid van de leds kan variabel worden aangepast, waarbij een ecomodus de helderheid met 50% vermindert om een energiezuinige signaalzuil te creëren. De zuil is er zonder en mét zoemer welke 8 verschillende tonen biedt.

De signaalzuil heeft een IP65-bescherming tegen stof en spatwater, is eenvoudig te installeren en vereist geen uitgebreide configuratie. Hij kan worden aangesloten met een niet-afgeschermde M12-kabel en in gebruik worden genomen zonder IODD (IO Device Description). Een aangepaste besturing van de RGB-ledsegmenten voor diverse kleuren, knipperpatronen en procesgegevensanimaties is mogelijk met de 2 verschillende IODD’s. 

Eén zuil met verschillende signaaltypes

De signaalzuil biedt verschillende opties voor gebruik, wat betekent dat gebruikers verschillende signaaltypes kunnen gebruiken met slechts één zuil. In stapelmodus kunnen individuele ledsegmenten worden gesplitst in maximaal vijf segmenten om een klassieke signaalzuil te creëren. De grootte en kleuren van deze segmenten kunnen worden aangepast. De automatische schaalfunctie zorgt voor een automatische en symmetrische verdeling van de ledschijven om signalering over het hele oppervlak te bereiken voor maximale zichtbaarheid.

Gebruikers kunnen de niveaumodus selecteren voor een nauwkeurige, procentuele weergave van bedrijfsprocessen, waarbij informatie zoals productievoortgang of vulniveaus wordt weergegeven. In de segmentmodus kunnen de kleur, het lichtpatroon en de animatie van elke individuele ledschijf afzonderlijk worden ingesteld.

Modlight60 Pro RGB heeft een cURus-certificering voor de Amerikaanse en Canadese markt en kan worden gebruikt in tal van sectoren, waaronder automotive, intralogistiek, werktuigmachines, verpakking en de halfgeleiderindustrie.

IO-Link Devices 

Van voedingen tot signaallampen en analoge converters, Murrelektronik biedt talrijke apparaten met een ingebouwde IO-Link interface. Om installatie en set-up eenvoudig te maken. 

Bekijk hier meer: https://www.murrelektronik.be/be-nl/producten-branches/technologieen/io-link-devices/

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina