Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Getac lanceert zijn nieuwe ‘AI-ready’ robuuste S510 laptop.

Hiermee kunnen de publieke sector, openbare veiligheid, productiebedrijven en de auto-industrie dagelijks AI gaan gebruiken.

De AI-ready robuuste laptop is ontworpen om de interne productiviteit te verhogen.

Met de S510 profiteren medewerkers in het veld direct van het gebruik van AI-gebaseerde toepassingen. De Intel® Core™ Ultra 5/7 samen met de Intel® AI Boost en Intel® Graphics biedt gebruikers naast krachtige prestaties ook een speciale Microsoft Copilot-toets, voor een snelle toegang tot AI-functionaliteiten.

De S510 combineert deze innovatieve functies met MIL-STD-810H en IP53 certificeringen, evenals een val- en trilbestendigheid tot 0,9 meter. Verder heeft deze nieuwe robuuste laptop een 15,6-inch scherm. Met een helderheid van 1000 nits en Getac-technologie voor optimale leesbaarheid (zelfs in fel zonlicht) is het scherm aanpasbaar aan verschillende lichtomgevingen. Bovendien biedt het apparaat geavanceerde connectiviteitsopties, waaronder standaard WiFi 6E en Bluetooth 5.3, met als optie 4G-LTE en 5G Sub-6 connectiviteit, voor een onafgebroken verbinding, ook in het veld.

Ondanks het grote beeldscherm en de robuuste kenmerken weegt de S510 slechts 2,35 kg, gemakkelijk om mee te nemen, met een hot-swappable batterij die een volledige werkdienst ondersteunt. Het duurzame ontwerp weerspiegelt Getac’s milieubeleid, waarbij een aanzienlijk deel van het chassis gemaakt is van post-consumer gerecycled (PCR) materiaal.

De S510 kan naar de specifieke behoeften van gebruikers worden geconfigureerd, met opties zoals Thunderbolt 4-poorten voor snellere gegevensoverdracht, tot 64 GB DDR5 (standaard 8 GB) en tot 2 TB  PCIe NVMe SSD-opslag (standaard 256 GB). Andere opties zijn onder meer een laser barcode scanner, een Dvd-speler, een tweede opslaggeheugen en/of een NVIDIA GPU.

Een basis voor de ontwikkeling van toekomstige AI-gebaseerde toepassingen 

De kracht en robuustheid van de S510 maken het een ideaal hardware platform voor een breed scala aan AI-gebaseerde toepassingen. Dankzij de kenmerken van de laptop kan binnen de veiligheidssector tijdens ondervragingen en getuigenverklaringen omgevingsgeluid worden geminimaliseerd, wat de helderheid van opnames verbetert. Autogarages kunnen met real-time algoritmes analyseprocessen versnellen. Productiebedrijven kunnen verder digitaliseren door hun productielijnen uit te rusten met slimme en autonome opties om hun aanvoerketen te verbeteren. De publieke sector kan AI-gebaseerde toepassingen gebruiken om op het terrein direct gegevens te analyseren en kritieke infrastructuurproblemen te identificeren voordat deze leiden tot kostbare en onvoorziene uitvaltijden.

De nieuwe S510 is nu beschikbaar. Ga voor meer informatie naar de website van Getac: www.getac.com.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina