Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Vier bedrijven die van de energietransitie hun prioriteit hebben gemaakt, werden beloond tijdens de uitreiking van de Techlink Awards 2024.

Op vrijdag 31 mei vond de 3de editie van de Techlink Awards plaats.

Dit jaarlijks eerbetoon voor de sector, zet projecten en bedrijven in de schijnwerpers die duurzaamheid reeds in hun DNA verweven hebben. Techlink leden konden een dossier insturen in één van de volgende categorieën: Nieuwbouw, Duurzame Renovatie en Sustainable Management.

And the winners are…

Een moeilijke keuze aangezien de kwaliteit van de ingezonden dossiers. ​

De jury, bestaande uit gerenommeerde experten uit de sector: Jan Desmet (Director of Research bij EELab / Lemcko aan de UGent en voorzitter van de jury), Bart Bleys (Quality, Safety, Environment, Risk & Compliance Manager bij Buildwise), Paul Jacobs (Technology Coordinator bij Volta) en Michel Croes (Senior Consultant voor onderzoeksprojecten rond energietransitie en koolstofarme oplossingen) hakte finaal de knoop door:

  • Techlink Award « Nieuwbouw » Sanitechniek
  • Techlink Award « Duurzame renovatie »Eco-Technix
  • Techlink Award « Sustainable Mangement »Enersol

Er werd ook een “ereprijs”, de Green Hero Award uitgereikt aan een bedrijf dat niet in de prijzen viel, maar waarvan de voorgestelde techniek de aandacht trok van de jury, met name wat betreft de renovatieuitdagingen. De award was voor:

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina