Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Welke persoon, organisatie of bedrijf stapt in de schoenen van wetenschapsjournalist Lieven Scheire, techdesigner Jasna Rokegem, Robotland-ondernemer Luc Van Thillo, het hele Solar Team en onderneemster Kim Aerts van KoMotion?

Bovenstaande personen en teams wonnen respectievelijk in 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 de Automation Magazine Award.

Heeft u, uw organisatie, uw kennisinstelling of uw bedrijf zich recent verdienstelijk gemaakt op het gebied van hydraulica, pneumatica, aandrijftechnieken en/of industriële automatisering? 

De vzw InduMotion is de beroepsfederatie voor bedrijven gespecialiseerd in industriële automatisering en aandrijftechnieken (elektrisch, hydraulisch, mechanisch en pneumatisch), die als producent, officiële invoerder of verdeler op de Belgische markt actief zijn. InduMotion is ook de uitgever van Automation Magazine en organiseert jaarlijks de Automation Magazine Award. 

Automation Magazine Award 2024 in het Vlaams Parlement.

Door ons een e-mail te sturen, kan u nu deelnemen aan de editie 2024 van de Automation Magazine Award. Het is de redactieraad van dit vakblad die de winnaar zal selecteren. De prijsuitreiking gaat door op de jaarlijkse Automation Magazine Day, een event uitsluitend toegankelijk voor de leden van InduMotion vzw. Dit jaar zal dit event gehouden worden in het Vlaams Parlement.

Uw kandidatuur stellen voor de Automation Magazine Award kan via gerda.vankeer@indumotion.be en is mogelijk tot 1 augustus 2024.

Er zijn geen verdere formaliteiten vereist. 

www.indumotion.be

Foto: InduMotion voorzitter Hugues Maes met Kim Aerts (KoMotion), winnares van de Automation Magazine Award 2023.

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina