Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Elektronicafabrikant E.D.&A. heeft het Platinum label ontvangen, de bekroning voor bedrijven die zeven jaar na elkaar het Best Managed Companies-label behouden.

Het Best Managed Companies-programma toetst de deelnemers elk jaar aan een wereldwijd beproefd kader. Het erkent privébedrijven die een heldere strategie, sterke competenties en betrokkenheid bij het bedrijf vertalen in solide financiële resultaten. De jury heeft E.D.&A. erkend voor haar uitmuntende bedrijfsprestaties de voorbije zeven jaren en kent haar het ultieme Best Managed Companies Platinium kwaliteitslabel toe.

Dit jaar viert het Best Managed Companies-programma haar zevende editie in België waarbij Deloitte Private, Econopolis en KU Leuven de allereerste Platinium-laureaten erkennen.

'Deze bedrijven zijn voortrekkers van het Belgische ondernemerschap. Ze tonen veel flexibiliteit, aanpassingsvermogen, en blijven altijd een stap voor op hun concurrenten. Bovendien hebben ze bewezen dat hun management-teams de organisatie door uitdagende tijden heen kan loodsen en tegelijkertijd kan focussen op de ontwikkeling en het welzijn van hun werknemers. Deze bedrijven stimuleren innovatie, talent en diversiteit, waardoor ze echte leiders zijn in hun sector', zegt Bruno Peelaers, Programmaleider Best Managed Companies en Partner bij Deloitte Private.

'Wij zijn trots op ons Platinum label, de bevestiging van een duurzame bedrijfsvoering volgens de hoogste normen. Het onderstreept onze veerkracht en onze heldere visie. Dit is een erkenning voor de jarenlange inzet door het hele team. Samenwerking, innovatie, kwaliteitsbewustzijn, klantgericht en respect zijn dan ook onze kernwaarden en die proberen we iedere dag verder aan te scherpen. Ik wil niet enkel onze medewerkers hierbij bedanken, maar zeker ook onze klanten en partners voor hun vertrouwen. Jaar in jaar uit.', reageert Gert D’Handschotter – Managing Director E.D.&A. (Electronics, Development & Assembly)

Over Best Managed Companies

Best Managed Companies is een internationaal label dat voor kwaliteit en uitmuntendheid staat. Het programma werd in 1993 ontwikkeld in Canada en werd intussen reeds doorgevoerd in 46 landen wereldwijd, zo ook in België.

Sinds 2017 lanceert Deloitte Private het programma ‘Best Managed Companies’ in samenwerking met Econopolis, vanaf 2019 ook met de KU Leuven. Dit programma wil sterk presterende Belgische privébedrijven begeleiden en erkennen.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina