Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Yokogawa Europe kondigt aan dat Visual MESA Greenhouse Gas Emissions Management (VM-GEM) is beoordeeld door TÜV Rheinland en een bevestiging heeft ontvangen met het label 'Certified Calculation Method'.

VM-GEM voldeed met succes aan de verificatiecriteria voor duidelijkheid, betrouwbaarheid, transparantie, relevantie en representativiteit van de gebruikte methoden en gegevens.

Als gevolg hiervan kunnen de vastgestelde gegevens worden gebruikt als basis voor het berekenen van de CO2-voetafdruk van bedrijven of om de status van klimaatneutraliteit te bereiken in overeenstemming met ISO 14068:2023. TÜV Rheinland is een van 's werelds bekendste en meest gerespecteerde certificeringsbedrijven.

De Visual MESA-software, ontwikkeld door KBC (een Yokogawa bedrijf), is al meer dan 20 jaar een vertrouwde oplossing en wordt op grote schaal gebruikt in Yokogawa oplossingen. Visual MESA optimaliseert de werking van fabrieken door middel van energiebeheer, procesoptimalisatie en real-time bewaking om de efficiëntie te verbeteren en de kosten te verlagen.

ISO14068 is een internationaal erkend kader voor koolstofneutraliteit voor de voortdurende beoordeling en vermindering van koolstofemissies. Verificatie voor VM-GEM als gecertificeerde berekeningsmethode volgens ISO14068 biedt klanten real-time gegevens en procesverificatie, waardoor effectieve decarbonisatieplannen kunnen worden ontwikkeld en processen kunnen worden geoptimaliseerd.

Quadrant Asset Performance Management (APM) Solutions 2024

Yokogawa Electric Corporation is recent ook erkend als leider in het rapport Green Quadrant Asset Performance Management (APM) Solutions 2024, opgesteld door Verdantix, een onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Dit is gebaseerd op een vergelijkende beoordeling van 20 prominente leveranciers binnen de industrie.

Het rapport biedt een gedetailleerde, op feiten gebaseerde vergelijking van de meest prominente leveranciers van APM-software. Door gebruik te maken van de Verdantix Green Quadrant-methodologie, omvatte deze beoordeling van softwareleveranciers live productdemonstraties van drie uur met vooraf ingestelde scenario's en een analyse van de afstemming op negen strategische succesfactoren op basis van de huidige APM-markttrends. Dit is de tweede keer dat het bedrijf is erkend als leider, na de evaluatie in het Green Quadrant Process Safety Management (PSM) Software-rapport in december 2023.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina