Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Bescherming van het milieu en veiligheid op het werk gaan hand in hand bij 3M: de innovatieve headset 3M PELTOR WS ALERT XPV biedt optimale gehoorbescherming en maakt verstaanbare communicatie mogelijk zonder achtergrondruis.

'Deze technologie is een echte doorbraak', zegt Peter Berghamn, Global Portfolio Director 3M PELTOR. 'Bij 3M ontwikkelen we voortdurend baanbrekende innovaties voor de toekomst. Met de geavanceerde technologie en materialen voor deze headsets hebben we een perfecte mix van prestaties, design, bescherming en duurzaamheid weten te creëren.'

Conrad draagt met zijn uitgebreide netwerk en beproefde logistiek als verkooppartner zijn steentje bij aan deze toonaangevende nieuwe ontwikkelingen.

Schone energie en gerecyclede materialen

De gepatenteerde zonneceltechnologie Powerfoyle™ is een echte doorbraak in de productie van duurzame energie. De technologie zet zowel zonlicht als kunstlicht om in energie om de ingebouwde lithium-ion batterij op te laden. Zo is de headset op elk moment klaar voor gebruik. En dat is nog niet alles: 's werelds eerste zelfladende gehoorbeschermingsheadset is gedeeltelijk gemaakt van gerecycled kunststof. Er zijn reserveonderdelen beschikbaar om de headset zo nodig te repareren. Dit draagt samen met de draadloze firmware-updates bij aan een langere levensduur van het product.

Heldere, verstaanbare communicatie

Zelfs bij veel lawaai tovert de headset van 3M de werkplek om tot een aangenaam stil kantoor. De headset is via Bluetooth® MultiPoint-technologie te verbinden met twee externe apparaten. Dankzij de ruisonderdrukking is ook in een luidruchtige omgeving heldere en duidelijke handsfree communicatie mogelijk. Dat helpt om gefocust en veilig aan het werk te blijven, zonder de neiging om de gehoorbescherming af te willen doen.

Automatische aanpassing aan de omgeving

De nieuwe headset heeft bovendien microfoons die omgevingsgeluid opvangen (ambient listening). Dankzij verschillende modi - van zeer lawaaierig tot stil - past de headset zich optimaal aan elke situatie aan. Via de PTL-functie (push-to-listen) kan de gebruiker met één druk op de knop het omgevingsgeluid horen zonder de headset af te zetten. In dat geval stopt de Bluetooth-streaming even en worden de omgevingsmicrofoons actief, zodat mensen en geluiden in de buurt hoorbaar worden.

Eenvoudig te gebruiken – handmatig en met een app

De headset heeft extra grote knoppen, zodat hij met handschoenen aan te bedienen is. Naast de "aan/uit-schakelaar" bevinden zich grote "+/-"-knoppen voor volumeregeling. Met de multifunctionele knop heeft de gebruiker toegang tot verschillende functies die vooraf zijn ingesteld in de 3M Connected Equipment-app. Deze zijn via telefoon of tablet heel eenvoudig te configureren. De app geeft ook informatie over de laadstatus van de batterij en biedt de mogelijkheid om streamingsprofielen te selecteren.

Meer informatie over de 3M™ PELTOR™ WS™ ALERT™ XPV-headset is hier beschikbaar.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina