Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Van 8 tot 11 oktober 2024 presenteert RK Rose+Krieger zijn componenten en systeemoplossingen uit de lineaire technologie, profieltechnologie, verbindingstechnologie en moduletechnologie op Motek in Stuttgart.

Een actueel voorbeeld is de RK Easymount montagetafel.

RK Rose+Krieger heeft voor de nieuwe RK Easymount-werkplekoplossing producten uit  de lineaire technologie, profieltechnologie, verbindingstechnologie en moduletechnologie gecombineerd.

De montagetafel kan door middel van elektrische hefkolommen tussen 0° en 90° worden gedraaid en de hoogte kan variabel worden ingesteld met een maximale slag van 650 mm. Dit betekent dat de hoogte en hoek van het werkoppervlak gemakkelijk individueel kunnen worden aangepast aan de betreffende persoon en de respectieve werkstap met behulp van een handschakelaar met 6 knoppen. Dit maakt werken zonder vermoeidheid mogelijk.

Flexibel dankzij individuele instelmogelijkheden en locatie-onafhankelijke installatie

Medewerkers kunnen hun werkplek ook individueel inrichten. Klantgerichte accessoires kunt u eenvoudig aansluiten via een doorlopende profielgroef. Profielen kunnen snel en eenvoudig binnen het profielkader worden verplaatst met behulp van hoekverbindingen. De te monteren schakelkast kan met behulp van sleufmoeren snel worden vastgezet. Gebruikers kunnen ze flexibel aanpassen aan verschillende boorpatronen van schakelkasten.

De RK Easymount overtuigt ook door zijn hoge flexibiliteit binnen de productieruimte. Hef-, zwenk- of bokwielen die gemonteerd kunnen worden maken de werktafel verrijdbaar. Meerdere handelingsstappen, die normaal gesproken nodig zijn voor een breed scala aan locatiespecifieke montageactiviteiten, behoren daarmee tot het verleden.

De mobiliteit wordt extra ondersteund door de MultiControl II accubesturing uit het uitgebreide productportfolio van RK Rose+Krieger. De stroomvoorziening door middel van in de handel verkrijgbare accu's zorgt voor een gebruiksvriendelijke inbedrijfstelling van het frame.

Concept kan worden aangepast voor verdere montagetaken

De montagetafel is verkrijgbaar in twee standaarduitvoeringen, die elk een maximale belasting van 75 en 300 kilogram kunnen dragen. Het concept kan echter ook worden aangepast voor tal van andere montagetaken met behulp van het uitgebreide modulaire systeem van RK Rose+Krieger. Zo zijn er al varianten gemaakt met een afneembaar opbergrek of met een deelbaar montageoppervlak, waarop twee personen tegelijkertijd ergonomisch kunnen werken.

Phoenix Mecaono ondersteunt zijn klanten met gedetailleerd advies om  in elk geval de optimale toepassingsspecifieke werkplekoplossing te ontwikkelen.

RK Easymount cmyk 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina