Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Lieven Scheire blijft in Vlaanderen en Nederland rondtoeren met zijn AI-show.

‘Vijf jaar geleden begon ik te schrijven aan een show over Artificiële Intelligentie (AI). Ik wist dat er iets kwam, maar dat het zo’n enorme vlucht zou nemen had ik niet verwacht …  AI blijft zich razendsnel ontwikkelen, de mensen blijven er enorm nieuwsgierig naar, dus erg blij dat er meer dan genoeg interesse is om er nog een laatste seizoen bij te doen!’, zegt wetenschapsjournalist Lieven Scheire.

Artificiële Intelligentie — de show 

Het afgelopen jaar is AI onvermijdelijk geworden. Iedereen gebruikt het, soms onbewust. Maar wat is AI nu eigenlijk? In zijn theatershow legt Lieven Scheire op heldere en entertainende wijze uit hoe het werkt, wat het kan en wat er ons te wachten staat. Sinds de start van zijn tour trok Scheire steeds volle zalen, goed voor meer dan 160.000 verkochte tickets. Vanaf eind september speelt hij nog een laatste reeks shows in België en Nederland.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.lievenscheire.be

Artificial Intelligence — het boek

Met ‘Artificial Intelligence’ (AI) lanceert Scheire zijn eerste internationale release. De Nederlandstalige versie van het boek kwam eind 2023 uit in België en werd een instant bestseller. Nu brengt Scheire ook over de grens verheldering met een Engelstalige en updated versie van het boek. Voor iedereen die de geheimen van artificiële intelligentie wil ontdekken en begrijpen. Of je nu een complete beginner bent of een vermaarde techliefhebber, AI biedt een boeiende en toegankelijke introductie tot deze baanbrekende technologie.

‘Je moet wel een beetje gek zijn om een boek over AI te schrijven’, geeft Scheire toe. AI evolueert zo snel dat elk boek over het onderwerp bijna onmiddellijk verouderd dreigt te raken. Toch zit de essentie van het fascinerende en voortdurend veranderende landschap van AI in dit boek vervat, waardoor complexe concepten gemakkelijk te begrijpen zijn. 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina