Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

P&V Panels kondigt met trots de feestelijke opening aan van haar nieuwe productiehal in Ham.

Deze uitbreiding is een belangrijke mijlpaal in de groei van het elektrotechnisch bedrijf en onderstreept een voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit.

Met de verhuizing van ongeveer 50 medewerkers van Heusden-Zolder naar de nieuwe locatie in Ham, versterkt P&V Panels haar positie in de markt. De officiële opening werd op unieke wijze gemarkeerd door het doorknippen van een elektriciteitsdraad, waarna de medewerkers feestelijk werden onthaald.

Sterke groei en toekomstgerichte investering

De beslissing om te verhuizen naar een bijkomende grotere productiehal is een direct gevolg van de sterke expansie die P&V Panels de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. In het vorige boekjaar werd de kaap van 100 miljoen euro ruim overschreden. De extra ruimte in deze vijfde site biedt P&V Group de mogelijkheid om haar productieprocessen op de verschillende vestigingen efficiënter in te richten en verdere groei te faciliteren. Bovendien speelt de nieuwe vestiging een cruciale rol in de ambitie om ook in de toekomst een “Factory of the Future” te blijven.

Joris Vrancken, CEO P&V Group, licht toe: 'We zijn enorm trots op de opening van deze nieuwe vestiging in Ham. Deze productiehal is een belangrijke investering in onze toekomst en stelt ons in staat om de toenemende vraag naar onze producten te blijven beantwoorden. Bovendien creëert dit nieuwe mogelijkheden voor werkgelegenheid in de regio.'

Ruimte voor verdere uitbreiding

De nieuwe hal biedt niet alleen een uitbreiding van de productiecapaciteit, maar ook ruimte voor groei binnen het personeelsbestand. P&V Panels heeft meer dan 40 vacatures en verwacht deze in de nabije toekomst te kunnen invullen om de groeiende vraag te ondersteunen.

Koen Pellaers, Sales- en Marketingdirector, voegt hieraan toe: 'Deze nieuwe productiehal is niet alleen een bewijs van ons succes tot nu toe, maar ook van ons geloof in verdere groei. Met deze extra capaciteit kunnen we onze klanten nog beter bedienen en verder nieuwe markten betreden.'

De opening van de productiehal is een belangrijke stap voorwaarts voor P&V Panels en benadrukt haar voortdurend streven naar innovatie en groei in een competitieve markt.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina