Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

OMRON Industrial Automation en Dassault Systèmes slaan de handen ineen en starten dit najaar de ‘Make It Excellent’-tour door Europa.

Tijdens deze tour, die in oktober van start gaat, laten ze de nieuwste innovaties op het gebied van industriële automatisering en virtual twins zien. De aftrap vindt plaats in het OMRON European Product Care Centre in ’s-Hertogenbosch, Nederland op dinsdag 8 oktober. Daarna volgen er stops in Spanje in november en Frankrijk in februari.

Tijdens deze tour kunnen industrieleiders zelf ervaren hoe de combinatie van virtual twins en automatiseringstechnologieën de productie kan vernieuwen. De deelnemers krijgen inzicht in hoe virtual twins productieprocessen kunnen simuleren, wat zorgt voor snellere innovaties, kortere opstarttijden en minder operationele risico's. Naast virtual twins komen ook augmented reality en voorspellend (predictief) onderhoud aan bod, waarmee bedrijven hun operationele processen continu kunnen optimaliseren en zo voorop blijven lopen in de digitalisering.

Fernando Colás, CEO van OMRON Industrial Automation Europe, legt uit: 'In het huidige productielandschap is het naadloos integreren van de fysieke en digitale wereld geen luxe meer, maar een noodzaak. Met de ‘Make It Excellent’-tour laten we zien hoe virtual twins kunnen zorgen voor meer efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid. Ons doel is om onze klanten en partners te helpen om operationele uitmuntendheid te bereiken op hun productielijnen.'

Philippe Bartissol, Vice President van de Industrial Equipment Industry bij Dassault Systèmes, voegt daaraan toe: 'De samenwerking met OMRON tijdens deze tour benadrukt onze gezamenlijke inzet om innovatie in de productie te stimuleren. Virtual twins stellen fabrikanten in staat om productielijnen digitaal te simuleren, volledige traceerbaarheid te realiseren en operationele uitdagingen sneller aan te pakken. Dit helpt bedrijven om consistent hoge kwaliteit te waarborgen en stilstand te minimaliseren, wat essentieel is om de concurrentie voor te blijven.'

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina