Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Of het nu gaat om stoffig graan of zware stenen: bulkmateriaal wordt verticaal of horizontaal, dan wel omhoog of omlaag getransporteerd, ook over grote afstanden.

NORD DRIVESYSTEMS biedt individuele aandrijfoplossingen die een soepele werking mogelijk maken en voldoen aan de speciale eisen van de industrie. De industriële reductoren uit de MAXXDRIVE® serie zijn hierbij bijzonder voordelig.

Voor het opslaan en transporteren, wegen en doseren en het laden en lossen van stortgoederen levert NORD robuuste industriële reductoren waarvan de eigenschappen exact voldoen aan de eisen van de industrie. Ze onderscheiden zich door hun modulaire ontwerp, hoge prestaties en lange levensduur, en geringe onderhoudsbehoefte.

Flexibele oplossingen uit één hand

NORD ontwerpt industriële reductoren altijd op basis van de betreffende toepassing en omgevingsomstandigheden. In combinatie met motoren, frequentieomvormers, koppelingen en remmen, ontstaan zo flexibele en betrouwbare aandrijfsystemen voor de stortgoedindustrie. De systeemaanbieder vertrouwt op zijn modulaire producten en levert oplossingen op maat uit één hand.

Robuuste en krachtige industriële reductoren

De robuuste en krachtige industriële reductoren van NORD zijn uitgerust met hoogwaardige, wrijvingsarme lagers en voorzien van de zeer torsiestijve, UNICASE eendelige behuizing. MAXXDRIVE® XT is daarnaast uitgerust met een zwaar geribde behuizing en een axiale ventilator. Hierdoor wordt een zeer hoog thermisch grensvermogen bereikt.

Duurzaam en onderhoudsarm

Grote rollagers en een geoptimaliseerde geometrie zorgen voor een uitstekend draagvermogen, een lange levensduur en een hoge bedrijfszekerheid. Optimale afdichtingsconcepten tegen water en stof zorgen voor lange bedrijfstijden zonder lekkage, en verminderen zo de onderhoudsinspanningen aanzienlijk. Indien nodig voorzien de aandrijfspecialisten uw reductoren van een corrosiebestendige oppervlaktebehandeling voor gebruik in ruwe omgevingen.

Uitgebreide branchekennis

Klanten van NORD profiteren van de uitgebreide branchekennis van de fabrikant op het gebied van bulkgoederen handling. 'Vanaf het eerste concept begeleiden wij onze klanten van de ontwerpfase tot aan de inbedrijfstelling', zegt Jörg Niermann, hoofd marketing bij NORD DRIVESYSTEMS. 'Daarnaast bieden we wereldwijde service die is gebaseerd op een netwerk van partners dat meer dan 80 landen bestrijkt.' De systeemfabrikant levert daarmee wereldwijde beschikbaarheid en korte levertijden voor zijn producten.

www.nord.com

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina