Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Kollmorgen, een wereldleider op het gebied van bewegingscontrole- en automatiseringssystemen, heeft zijn nieuwe PCMM2G programmeerbare bewegingscontroller uitgebracht.

Deze zeer schaalbare controller biedt eenvoudige integratie met systemen die zijn gebaseerd op de Kollmorgen Automation Suite en met apparaten van derden, waardoor nieuwe mogelijkheden en sterk verbeterde prestaties worden geboden voor alles, van standalone machines tot complexe, modulaire automatiseringssystemen.

De PCMM2G-controller is compatibel met PDMM- en PCMM-controllers van de vorige generatie van Kollmorgen en biedt een eenvoudig migratiepad en tegelijkertijd grotere flexibiliteit en een 1,5–3,5x snellere veldbuscyclussnelheid dan PCMM en PDMM. Het ondersteunt ook de meeste automatiseringssystemen van derden en verbetert tegelijkertijd de prestaties en het gebruiksgemak.

Toonaangevende prestaties

De nieuwe controller van Kollmorgen is gebaseerd op een 1,5 GHz quad-coreprocessor die toonaangevende cyclustijden levert. Het is ontworpen om alles te ondersteunen, van kleine, eenvoudige machinemodules tot zeer complexe automatiseringsomgevingen met maximaal 64 assen voor gesynchroniseerde padbewegingen, inclusief S-curve en andere complexe bewegingen.

De PCMM2G-controller bevat ook 16 GB intern flashgeheugen, zes digitale ingangen, twee digitale uitgangen, integrale functionele veiligheidsmodules en een ingebouwd mens-machine-interfacepaneel.

Naadloze integratie

100BASE-T-connectiviteit ondersteunt UDP, HTTP, Modbus®, Ethernet/IP en PROFINET® voor snelle integratie met de meeste systemen. Dubbele Ethernet-poorten maken systeemconfiguratie mogelijk terwijl deze is aangesloten op een industrieel netwerk. Een ononderbroken realtime klok met batterijback-up, plus ondersteuning voor een externe tijdwaarnemingsserver via Network Time Protocol (NTP), zorgt voor nauwkeurige timing en synchronisatie op alle assen.

Voor Kollmorgen PDMM- en PCMM-controllergebruikers biedt de PCMM2G een eenvoudig upgradepad met stapsgewijze migratiehulp. En alle klanten kunnen rekenen op volledige ondersteuning, zowel online als live.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina