Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

ACE Stoßdämpfer GmbH breidt zijn assortiment aan machineonderdelen uit en presenteert met Industrial Powerise voor het eerst een nieuwe productreeks met elektromechanische aandrijvingen.

De aandrijvingen zijn verkrijgbaar met spindelafstanden tussen 2 en 25 mm en kunnen bewegende onderdelen met krachten tussen 250 N en 4.000 N met één druk op de knop heffen, laten zakken en positioneren. Met een slaglengte tussen 50 mm en 350 mm kan de Industrial Powerise® worden gebruikt voor een groot aantal toepassingen, bijvoorbeeld voor het openen en sluiten van kleppen, luiken, deuren of poorten, zowel in horizontale als in verticale richting. Bovendien is de Industrial Powerise® inzetbaar als positioneringssysteem.

De nieuwe onderhoudsvrije elektromechanische aandrijvingen kunnen zowel in nieuwe als in bestaande constructies worden geïntegreerd en ook worden gecombineerd met de beproefde ACE-NEWTONLINE gasdruk- en gastrekveren. Gebruikers ontvangen de Industrial POWERISE® als een compleet kant-en-klaar pakket inclusief toebehoren.

In alle gevallen biedt ACE extra kracht voor vrijwel elke toepassing. Daarbij is het voor veel moderne constructies interessant dat er met één druk op de knop voor maximaal comfort kan worden gezorgd. De Powerise® is uit voorraad leverbaar, ook in kleine aantallen, en inclusief maatwerkadvies en calculatieservice van ACE.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina