Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

INE 2025 staat in de startblokken en de beursvloer is reeds bijna uitverkocht.

Sven Mollie van Industrialfairs maakte tijdens de jaarlijkse statutaire vergadering van de beroepsorganisatie InduMotion bekend dat reeds 90 procent van de beursvloer van het tweejaarlijkse event INE is uitverkocht. De volgende editie vindt plaats in februari 2025.

Het Indumation Network Event (INE) is een netwerkavond die alternerend wordt georganiseerd in een jaar dat er geen INDUMATION.BE beurs is. Omwille van de succesvolle editie van INDUMATION.BE 2024 lopen de inschrijvingen voor INE 2025 vlot binnen. 'Wij overwegen om een extra uitbreiding te voorzien, maar we willen ook het aantal genodigden in evenwicht houden', aldus Sven Mollie. INE 2025 is immers geen event voor het grote publiek, want de focus ligt op contacten tussen leidinggevenden en belangrijke klanten en dit in een sfeer waarin culinaire beleving centraal staat. 

Aan de 7e editie van INDUMATION.BE 2024 nam een recordaantal van bijna 250 exposanten deel, de expo-oppervlakte was nooit eerder zo uitgebreid. Met een totaal van 9.783 bezoekers (+10,6% ten opzichte van de vorige editie in 2022) waren de organisatoren Industrialfairs, Agoria en InduMotion en de exposanten unaniem: het werd een drukbezochte en bijzonder kwalitatieve editie.

Noteer alvast in uw agenda:

Indumation Network Event (INE), volgend jaar op donderdag 20 februari 2025 in de Brabanthal te Leuven.

INDUMATION.BE 2026 van woensdag 4 tot vrijdag 6 februari 2026 in Kortrijk Xpo.

https://ine.networkevent.be/nl/

www.industrialfairs.com

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

logopagina