Selecteer de taal

  • facebook logo
  • linkedin logo
  • twitter logo

Het nieuwe nummer van Automation Magazine (nr 232 juni 2023) heeft als centrale dossier 'Techniek in Entertainment.'

Rock Werchter, Pukkelpop, Graspop Metal Meeting, Tomorrowland, Couleur Café, Dour Festival, Suikerrock, Les Ardentes … het zijn allemaal namen die klinken als een klok. 

Ondanks zijn kleine omvang heeft België een levendige en diverse muziekscene, die artiesten en muziekliefhebbers uit alle hoeken van de wereld aantrekt. In feite is ons land – zeker in de zomermaanden – een eersteklas bestemming voor muziekliefhebbers. Belgen waarderen verschillende muziekgenres, gaande van elektronische- en dansmuziek tot rock, jazz en klassiek. Van het eclectische Gent Jazz Festival en de prestigieuze Koningin Elisabethwedstrijden tot het trendy Tomorrowland, dat begin dit jaar door de lezers van DJ MAG verkozen werd tot het beste festival ter wereld.

Het succes van België als leider in muziekfestivals kan ook worden toegeschreven aan de hier aanwezige knowhow inzake logistieke en technische ondersteuning. U leest er alles over in het dossier van dit Automation Magazine nr 232 want we stellen u enkele bedrijven voor die wereldspeler zijn op het gebied van concert & podium ondersteuning.

Klik hieronder op de cover om het magazine te lezen:

AM232NL25

 

 

Inschrijven nieuwsbrief

Streep NL
Streep NL
Streep NL

Content Partners

logoIMmetrand

INDUMOTION

InduMotion vzw is de Belgische vereniging van fabrikanten, invoerders en verdelers van diensten en materiaal voor …

Lees meer ...

 

 

 

Partners

ledensept2022